1 vecka kvar

Har varit helt utan inspiration de senaste veckorna eftersom det känts om dagarna varit oändligt långa men nu är väntan snart över. Nu är det äntligen bestämt. Operationsbeställningen är gjord, anestesibedömningen lika så. Den 2 april ska bebisen plockas ut och jag kommer då kunna sitta rakt utan att ha ett huvud under vänster revbensbåge eller vid vad jag upplever som bröstbenet. Jag längtar efter att se vem som hyrt min etta med kokplatta i 9 månader och då givetvis även visa upp denna envisa lilla människa för hela världen- intresserad som oitresserade. 

Ja ja

Dagarna flyter på. Det gäller att sprida ut göromålen så att man har något att göra varje dag. Idag hade jag "att sola" som syssla. Imorgon sticker jag och Marina över till Stockholm över dagen. Inget man " bara gör" eftersom det är så fruktansvärt slött att sitta på den där båten men men, det är i och för sig bara nyttigt att lufta sig. Man blir lätt lite galen av att bo på en ö. Och om 6 dagar så kommer han äntligen hem. Yes!

30-2-30

Vilken bra dag det blev idag. Hade sedan ett par dagar tillbaka bestämt mig för att våldgästa arbetsplatsen för att få se några bekanta ansikten och kanske få höra det senaste skvallret gällande sjukvårdens evinnerliga sparkrav. Självklart bakade jag en fjäskkaka eftersom kirurgen älskar sötsaker. I utbyte fick jag följa med på HLR repetition i 3 tim. Väl hemma så blödde jag näsblod. Tror väl egentligen inte att hädelserna hade någon koppling men det kändes i alla fall ganska bad ass... Min docka fick dessvärre inte speciellt mycket syre eftersom magen hindrade mig från att skapa fria luftvägar men men, what to do?
 
 

RSS 2.0