Rapport

Första lediga helgen på en stund. Jag njuter. Igår spenderades hela dagen med att få färdigt ett grupparbete aka del-tentamen. Missnöjd men ändå glad att den första delen/veckan är över.
Kvällen bjöd knappast på några överaskningar. Ett par öl hemma, en drink (som förövrigt smakade gammel baow, med körvens mått mätt) och ännu en drink på Arken. Tonårsinvation men ovanligt bra musik. Taxi hem kl 03.30 som åtföljdes av sovmorgon.
Alltså...Inga revolutionerande nyheter från det finska öriket.
Kämpar dock tappert med kattungen (bastarden) som inte sparar på krutet. Jag funderar allvarligt på om den har någon mildare form av bokstavskombination.

Omvårdnadsteorier FROM HELL!

Jag befinner mig bokstavligen i Limbo. Min första vecka som student har redan tvingat mig till att läsa lite över 300 sidor omvårdnadsteorier och forskningsmetodik. Har upptäckt att en 30 min lur mellan 1 kapitlet och de nästkommande är av STOR vikt. Jag hinner inte laga mat, för det betyder att läsningen fördröjs med 30 min. Jag sitter instängd i sovrummet med högar av papper, böcker, vatten och pennor och hoppas att kunskapen ska fastna på det rätta stället. MEN ÄRLIGT! Hur mycket information kan en snart 30 år gammal hjärna bearbeta? Jag sliter mitt hår, suckar och känner att tiden inte räcker till. Kerfuffle!

Sykepleie

Ja då va den första dagen över och Räka firade det (efter att ha tvingats hem på kvarlämnad cykel i snålblåst och med havda underställ) med att somna på soffan. Gotta love!

Brum brummm låter bilen....

Idag ska jag ställa mig och alla er andra frågan varför Discovery tilltalar allt och alla av det manliga könet? Ligger det i en pojke/mans natur att älska farliga naturupplevelser a la Robinson Crusoe, snabba bilar, bränder, teknik eller det faktum att man kan bygga en helikopter av mormors gamla hushållsassitent? Ja jag vet inte vad som håller på att hända med världen men en sak är säker. Vi har berikats med en manskanal och jag är övertygad om att det inte bara är jag som har lust att döda mannen med rösten bakom alla reklaminslag!!! Bara så du vet så är du överst på min svart lista! BEWARE!

Ooschlo


Ja vi elsker dette landet...

Oslo tur och retur på 2 dagar betyder en hel del traskande,taxiåkande samt annat kollektivt samspel. Viktigt att notera är att man BÖR ha fotriktiga skor. Jag hade det inte. Om man vill va snygg betyder det allt som oftast jävligt ont i fötterna..Eller i höger lilltå. Oavsett om man bor på det flottaste av hotellen så måste man lik förbannat använda fötterna. Funderar på varför inte barndomsdrömmen om den rullande trottoaren har besannats. What a kerfuffle!!

Tisdag incheck kl 19. Öl kl 19.30. Middag 20.30.  Kl 21-02.15 vin,öl,öl,öl,öl,champange,vatten och taxi. Räka tar sitt förnuft till fånga och haffar en cab (enligt kvittot) 02.15 heelt ovetande om var hon befinner sig geografiskt. Jaha, taxi från hotellets sidogata kostar alltså 124 nkr. I love that! Frank kände sig fortfarande ung, stark, vacker och odödlig och entrade hotellrummet kl 06.30. Morgonstund har INTE guld i mun. Snarare en smak av dött djur. Onsdagen löpte på i maklig takt. Bilder kommer att publicerats när sällskapet landar med båda fötterna i den åländska myllan. Då har de tu blivit 3. Vi gör ett sista försök att bli med katt.

Hooohoooo

Nu är det snart 1 vecka kvar till mitt nya liv som heltidsstudent på högskolan. Känner jag stressen och prestationsångesten komma krypande? JA det gör jag. I vaket tillstånd fördriver jag tiden med att öva på att förtränga det som komma skall. Det funkar dåligt. Känner dock ett visst stöd från favvofarbrorn som även idag deklarerat att jag finns med i hans aftonböner. Känns tryggt att ha Guds rätte gök på sin sida. Gotta love!

Torsdag

Om du bor på en ö så kan du ge dig fan på att färjetrafiken inte följer dina planer. Men vem vet, kanske det blir till det bättre? Är glad för att äntligen få svinga några bägare tillsammans med Körven och sjöbusen. En mellanlandning kanske inte är så dumt när allt kommer omkring!

Gott Nytt År!

Jaha..Allt för mycket ledig tid leder till ett passivt bloggbeteende. Beder er alla om ursäkt för det. Summerar därför än en gång veckorna med bilder och passar samtidigt på att tacka systeryster för en trevlig bjudning. Återkommer med detaljer om mitt fantastiskt innehållsrika liv inom kort. Nästa vecka drar 1 ålänning och 1 flygrädd värmlänning till Oslo och sover på la grande hotell.

RSS 2.0