Bangkok...once more with feeling

Upp 05.30. Båt 07.30 och flyg 14.30. Jao det var visst barn med även denna flygresa- t o m fler än förra året, men turen klarade sig ganska bra ändå!
Framme kl 05.10 med 20 min sömn i bagaget (frank sov i princip hela resan den jäveln!) och vidare till Tom's lägenhet. En power nap på 4 tim och sedan iväg i stressens tecken. Slutdestination (har ingen aning om vad baren  hette) top floor och utomhus beach party kl 15. Jo jo. Drinkar cirkulerade likt en aldrig sinande flod och vid 19 tiden var det dags förklädbyte. Flip flops off och dags att vinka de två bröderna adjö. Inte fan orkar jag hålla samma tempo som de där två. Lika barn leka bäst är vad jag alltid har sagt, och lägger mig tillbaka i sängen och avnjuter en tystnad guld värd...

torsdag-lördag

Sista veckan på Hemsjukvården är avslutad. Har unnat mig en helg i ledighetens tecken och lyckats tacka nej till allt vad jobb heter. Har istället finputsat på det man så fint kallar- relationen. Är det något som tar stryk under studierna så må det väl vara den då. Har förtillfället läget under kontroll och stryker den nu medhårs! Mjau.
Räka måste även erkänna att F's nya leksak inte var så jäkla dum ändå- trots att jag fortfarande inte kan förstå att man orkar åka runt med släp av och an. 7 grader i vattnet & en nära-döden-upplevelse senare har jag bestämt mig för att köpa en våtdräkt. 

17 mai- ikke helt für alle

Önskar alla norrmän en trevlig nationaldag och önskar samtidigt ännu en gång att jag vore där. Jag skulle sitta på gräset i solskenet och dricka Ringnes och bara njuta i goda vänners lag...

Mental istid

Nu är det två veckor kvar till Räka planerar att semestra mitt i en krigszon. Ja någon gång ska väl vara den första. Har i alla fall lovat svärmor att skaffa en reseförsäkring, Murphys lag ni vet...Satan om en hög med upprörda människor ska stå i vägen för mina drinkar och så välbehövda sol!!!
Dagarna fylls av en jädrans massa STRESS. Allt man borde göra blandas med det man måste göra. Det är praktikuppgifter, jobb, reflektionstillfällen, målformuleringar, sömnbrist och ännu mer praktik. Har sambon i Sverige för att köpa en ny leksak och det är väl idag man ska hinna allt man inte har ork att göra annars. Jo tjena! När man vaknar 13.50 är det inte lätt att kickstarta studiedagen. Är så trött på att bedöma omvårdnadsbehov att jag vill lägga mig under en sten och förbli tyst en längre tid.

Grattis Kristinehamn!

Det var åter dags för en efterlängtad resa väster ut. Lite för kort måste jag väl erkänna men ändå en försmak på vad som väntar i sommar. Vi hann med 2 familjer, 2 födelsedagar, 3 middagar, 2 krogar, 1 bogsering, 1 morfar och några vänner. Inte så jädrans illa ändå.

RSS 2.0