Kalas va det ja!

Ja men herregud för en fest! Ett trevligt sällskap rödmosiga ålänningar drack sig otöstiga (eller idag jävligt töstiga) på den giftigaste bålen i mannaminne (1,5 l sprit). Födelsedagsbarnet fick bland annat ett par läckra sting-fillingar med dragkedja i skrevet och efter ett stängande av Arken var det det just dem som var det första jag såg när jag vaknade. Gullet hade visst somnat med dem på- jag som inte ens minns att han provade dem. Hur som haver, det satte liksom stämpeln på gårdagen. Idag skakar man av sprit-fylla på jobbet.

Det spelar ingen roll

En terapeut till en vän frågade en gång om hon hade tagit hand om sitt inre barn. Jag undrar hur väl jag har tagit hand om mitt eget inre barn när jag ofrivilligt ryser till av välbehag när jag hör en dänga med The Pinks? Sundhetstecken eller helt enkelt ett sjukdomssymtom?

1000 vuxenpoäng

Har under veckan legat steget före och har därför kunnat njuta av de sk. självstudierna. Hurra för mig. Har även lämnat in min sommarvik.ansökan till akuten samt samlat vuxenpoäng genom den nya bilen som imorgon kommer finnas i våra ägor. Jepp, den är svart och fabriksny. Behöver jag säga något mer?
Annars råder full planering av Parisresan. Syster-yster vill tydligen ha mig på guidad cykeltur på 1,5 mil och jag kan bara säga mais oui för det är hennes födelsedag ;)

Fredag!

Uppe med tuppen och ska alldeles strax iväg till pass nr två på kirran. Det är otäckt vad lat man blir när man inte jobbat på en månad. Kunde man slippa så gjorde man nog det men å andra sidan, när man väl pallrat sig iväg känns det riktigt kul.
Lektionen avverkad igår med bravur! Det var första gången i Räkas historia som allt gick luuugnt och metodiskt tillväga. Jag är nöjd. Idag, imorgon och på söndag (kanske) väntar kurs nr två i Krispsykologi och en liten inflyttningsfest.

Monday monday

Jag vet inte med bestämdhet men jag tror att det är det sämsta tänkbara vädret ute. Fick ställa kl på 6:15 för att va säker på att man ska hinna käka frukost och långsamt hasa sig till skolan. Det optimala vore mormors gamla snowjoggers -men jag vet inte riktigt hur bekväm jag skulle känna mig en hel dag i skolan med dem...Idag dör jag en smula mellan 8-16. Patienträttigheter- IGEN!

Tänx

Idag gör man ett försök att "mota Olle i grind". Det är dags att besöka Arken. Har kört ut F ur lägenheten för lite ostört fuskstädande till lite metal.
Har sådan extrem ångest över att julledigheten snart är över. Kan inte fatta att vi ska ha den där ruttna lektionen nästa vecka. Grämer mig.
Köpte en jeans skjorta idag. Kommentaren när jag klev ut ur provhytten var: "Fint! Du ser lite ut som han där Ulf Lundell".
Va? Är det bra eller dåligt? Jag vet inte om min tanke var att efterlikna Uffe-tuff men okay, jag köper det!

Fredagsblues

Jaha då har vi snart nått slutet på den första veckan tillsammans och jag har redan hunnit med feber och en dunderförkylning. Så olägligt så det finns inte...Annars är det glädje.

Välkommen den nya fantastiska 2011. Måtte det bli lika bra som förra gången!

En riktigt bra start på det nya året! För första gången kan jag faktiskt ta mig ur sängen och fungera som människa efter ett nyårsbaluns. *Nöjd & stolt*. Finns det något bättre än ett gäng goda vänner? Ja kanske att man får små hjälpredor som går och släcker ljus och serverar kaffe (stort tack till Lina, Anci & Mikaela). Eva imponerade med sin nyvunna kräftätar-talang och sög sig minsann blå på de där klorna. Trist bara att du fick allt det där bruna smöret på dina rumpor.
Försökte mig även på ett litet vikariat som Amor. Genom min goda vilja att andra ska finna kärleken på denna kärlekens (och fyllemessens ) dag lyckades jag orsaka en och annan ågren, men jag vill tro att jag ändå lyckades ganska bra. För ärligt talat. Finns det någon bättre ursäkt att leta upp ett nummer via FB och där efter ta kontakt (via tiotals mess till fel och samma person) med den där man kastat heta blickar med? I think not! You go girl och än en gång sorry ha ha ha. Någon ramlade i hallen, någon låste in sig på toa och tjöt, och någon annan stöp på gården vid avfyrandet av thai-rispappers-lamp/raketer...

Nya tider!

En fantastiskt trevlig kväll i gott sällskap och god mat avslutades i 40 cm snövadande hem från Järvinens kl 2.50. Pigg som en mört och i städartagen för imorgon ska jag hämta min partner i Stockholm.

RSS 2.0