Borta bra

Igår raskade räven för sista gången över isen. Granen (plastic YES!) är i sin lilla låda i källaren. Struntade i utebelysning i år eftersom jag förra året hade julbelysning på balkongen långt in i april. Lite tattarvarning I know :D

Testing testing HALLÅÅÅ

Är rätt nöjd med allt jag hitills har lyckats fixa i veckan. Inget av det som egentligen borde göras (typ lämna tillbaka försenade böcker till bibblan, greja med studiekort, skattekort osv) har blivit gjort men en massa inför F's lilla 25-års-räka. Mest nöjd är jag över min playlist. Lite mindre Räka och lite mer Frank- under kontrollerade former givetvis! Nu sitter jag och väntar på att Pia ska pallra sig ner från våningen över så jag får slänga på kaffepannan och vänta på att det börjar röra sig lite i huset. Otroligt nog har jag varit pigg och de gamla trötta inatt. En sådan passande ekvation så här i nattjobbets tecken. Imorgon/idag får man sova i exakt 4 timmar sedan ska man tydligen baka kaka och annat husligt. Ja är man 30+ så är man helt enkelt.

Jahapp

Sovmorgon, fika med Jessica på Choklad och inhandlande av ny fin tight sak. Har till hälften sopat ut julen dvs granen står fortfarande klädd. Måste orka pynta av den. Nej fan. Inte idag.

tick tack

04.40 och jag är dödligt trött efter natt-skola/ledarskap-4,5 tim sömn-natt. Skulle kunna sitta och sova om jag bara fick möjligheten att sluta ögonen. Känner mig dock mycket nöjd över att lugnet hittade avdelningen och tillät mig att göra saker som att skura kissflaskor och bäcken, bara för att jag just då kände för det. Lättroad är mitt mellannamn. Yes indeed.

Lite nattkuriosa: Har letat efter inbillade saltgurkor. Ett påstått nattligt telefonsamtal från damens moder angående en medhavd 4 l hink bekräftade mina misstankar- det finns inte några saltgurkor, så vida inte modern pressar 110 sträcket. Nej, knappast troligt, men lovar i alla fall damen att gurkmysteriet ska få en lösning när dagpersonalen kommer på jobb.

2009-2010

Är en dålig bloggerska. Har inte rapporterat om nyåret. Hur som helst en lyckad kräftskiva med sällskapsspelet shit head (en gåva från syster o svåger..eller något). Kräfthattarna pimpade till det mest personliga av personliga. Mest omtalade blev Evas raggar-kräfta samt Kennys tyngdlyftar-kräfta. Mmm vi var kreativa in till småtimmarna med de där satans små röda pappershattarna. Tog mig 1 timme att komma på hur man egentligen viker en hatt-jävel. Evas mission, att se Räka i all sin prakt med vinlila tänder gick åt fanders. Efter ett gott nytt årande på balkongen tog skaran som vanligt leffes taxi till city. Inget att hämta där förutom ett kaos i Indigos garderob. Efterfest hos R.J. Hittade en ny vän i musiken och försökte febrilt bemästra Spotify med ledsyn och ett upp o ned vänt tangentbord. När Eva sedan länge viftat klart med det vita flagget tog Räka över rodret. När sista strofen av Thomas Dileva var sjungen traskade kl 05.30 en illamående och berusad person hem med 1 levande stöd i form av stabil sambo. Den första dagen på det nya året välkomnades i en dimma och med variernade vakenhetsgrad. Sova lite. Prata lite. Sova lite osv.

RSS 2.0