Hårfager

Tänka sig att min blonda kalufs kan ha en lugnande inverkan på oroliga damer. När man själv tycker att tovorna spelar i en liga för sig så uppfattar en annan mig som en älva. Visserligen handlar om diverse åldersrelaterade synfel men ändå...Räka tackar och bockar. Natten har hitills inte bjudit på någon större dramatik och det är ju också något man uppskattar när man vet att kommande sängtrynande inte får sträcka sig längre än fram till 13-snåret. Du milde tid vad förstörd man kommer vara. Lördagen bjuder förhoppningsvis på surf. Nu, en sista rond.

Läsa bör man annars...kuggar man.

Jag kom upp, jag stod, jag dök igår. Åkte enligt säkra källor en hel hög med meter så jag antar att vi nått ett genombrott. Hösten manifesterar sig genom stelfrusna tår och vitblåa händer.

Jobbar och måste samtidigt förbereda mig inför tentan nästa vecka och ett litet möte med hightech simulatorn på måndag. Sist vi träffades vill jag minnas att han låg för döden och det enda vi 8 studerande gjorde var att konstatera att han hade fått ett hjärtstopp...Den här gången är vi 3 som ska rädda liv. Very Grey's indeed!

FUUUCK

Ja vad säger man? Har idag skickat mitt första mejl till landskapsregeringen på Åland. Jag har helt enkelt tröttnat på AMS extremt dåliga handläggning av eventuella studiestöd. Enligt kvinnan jag snackade med idag så var min ansökan inte ens på G. "Nu behandlar vi de som kommit in 18/8". MEN GUD! Räka ska alltså leva på sugardaddy fram till november. Vad jag vet så skyller de på antalet nya ansökningar. Och då undrar jag automatiskt hur det kan komma som en jävla överraskning att en miljard nya program startat hösten 2010? Jag bryr mig inte om att de har en långtidssjukskriven på AMS. Det måste väl för fan finnas en människa som kan göra denna stackares uppgifter? Extrapersonal my ass!

?

Tycker att ett rött kort är bättre än avbytarbänken. Matchstraff eller hur var det nu det var? Om man blir avsträngd från nästa match hur kan det komma att manifestera sig i en relation? Att ta hand om veckans disk och smutstvätt??? Ja nog börjar man fundera alltid.


Bjäbb

Det var lite obekvämt på soffan i natt. Ingen optimal grund för nattskift. Varför envisas man med att vara en näbbgädda?                     

Herbal? Nej tack. Inte i min röv.

Tänker utfärda en varning rörande parfymerat toapapper (!). Hade faktiskt ingen aning om att det ens existerade. Vi har det och nej, det är ingen höjdare. Tänk att du torkar dig med en påse torkade örter. Högst onaturligt och inget vi någonsin köper igen...Satan vilken vidrig doft!
Förra veckans WOW:
Min bästaste vän L födde i onsdags en liten Britta. Jag spricker nästan av stolthet! Vad det gäller förlossningsberättelsen så kan jag bara tillägga att jag inte har skrattat så mycket på länge! Hurra hurra för världens supermamma. Vi ses om några små veckor!

.


F som i funktionär som håller tiden

Daglösa back- & kurvrace gick idag av stapeln. En till en början skeptisk funktionär hamnade i gott sällskap av C i sekretariatet. Tidtagning och full koll vid starten, check! Det saltvatten-okammade håret fick följa med gummistövlarna ut i självaste skogen och visst blev det en trivsam dag. Emmas finess med den åländska fanan blev pricken över i. 

Inspark!

Idag är dagen efter insparken. Vård-09 gjorde sitt bästa för att välkomna alla nya 1:or (ca 100 st) vid sin Organstafett. Lever, njurar, hjärta samt könsdelar skulle placeras på vår tvåkönade pappersmänniska. Det delades ut extrapoäng till snyggaste gruppen, de som kunde ge cigg & snus till sjuksystrarna samt moonande. En minst sagt rolig dag i fascistiska tecken. Vi älskade det!
Mångalna halvnakna och nakna grabbar invaderade igår Mariehamns gator. Bäst igår var de fyra som hamnade i fyllecell efter att ha poserat nakna utanför den lokala polisstationen. Classy!

S.O.S

Firade ett försenat födelsedagsbarn eller rättare sagt, firade en försenad födelsedag i lördags. Avlägsnade mig efter en nästan urdrucken Rosé för att ladda inför söndagens Kitelektion. Man vill ju vara skärpt när det viner kring öronen...Det var i alla fall min tanke.
Men hur mycket åt helvete kan det egentligen gå frågar man sig i efterhand? Faktisk hur mycket som helst kan jag intyga! Till en början gjorde Räka upprepade felfria sk Body dragging's  men sedan for det (på ren åländska)! Herr instruktör informerade om vad vi ABSOLUT inte skulle göra när brädan skulle på- dvs styra kiten åt motsatt håll. Räka kom upp, körde 5 m, vände bort blicken, styrde åt motsatt håll och flög upp i luften och ner på rygg lite närmare stranden. Försök nr 2 och samma sak händer IGEN. Försök nr 3 och Räka flyger 25 m horisontellt och parallellt med vattenytan rakt fram med resultat magplask. Stoltheten, kroppen och självförtroendet fick sig en rejäl smocka. Avbröt efter 3 timmar i vattnet. Så här dagen efter känner jag en viss gnagande oro i själen inför vad som väntar imorgon. De mentala sportanalyserna har haglat men det är väl bara att göra om och göra rätt. Har ingen som helst lust att göra samma misstag igen. Borde istället ägna mig åt att lära mig virka...

Vattenlektion nr 2

L på de två nedre bilderna fick till en förbaskat skön stil. Hur gick det för Räka då? Jo tack. Bara bra, men saltvatten rensar systemet riktigt ordentligt. Härliga härliga sport och lyckliga lyckliga jag!

R


Drag race

Laddar Ipod'n med lite ny-gamla favoriter medan jag väntar på skjuts till dagens Drag race. Kan kanske behövas lite förstärkning av Strebers en dag som denna..?

Saltvatten? Ja tack.

Gårdagens mest spektakulära händelse utspelade sig i en våtdräkt i Lumparn. Aldrig har jag väl haft så roligt som när jag efter upprepade kallsupar och skyhöga vågor släpades efter kiten. Jepp. Räka är minst sagt biten! När är det dags igen? Förhoppningsvis på söndag. Yeeeiiiiiih!!!

RSS 2.0