huh?

En närmare titt på undertecknads sommarschema kan ge lite bitter eftersmak. Jag efterlyser av den anledningen här med superkrafter.

Häj

Varmt. En glad utlandsresenär applåderar åt värmeböljan och glädjs åt att brännan inte försvinner första veckan!
 Har just blivit informerad att en gammal stalker försöker infiltrera min familj på gamle FB. Friskt? I think not. Vi väntar och ser hur detta spektakel utvecklar sig.
Låt oss avrunda denna torsdag med lite nattjobb...

I ett rosa lila skimmer!

Lördag: 9 timmar flyg med 80% barn, ett smygigt öststatsfyllo som granne och en finsk familj med en bastard till unge i sätet bakom oss. Gotta love! Ungjäveln grinade i 15 minuters intervaller under hela flygturen. Ingen sömn.
Söndag: Anlände i Bangkok kl 06.00, blev fotad före inträde i landet och hämtades av brodern. Somnade och sov 6  timmar. Ut på varm marknad och tittade på ekorrar i bur, små apliknande saker och en hel kollektion hamsterklänningar. Vilken fantastisk uppfinning! Tidigt i säng.
Måndag: Upp och iväg med buss till Koh Samed för lite härligt sol och bad. grabbarna delade på 2 helrör (drinkar vis stranden), Räka intog 4 öl och tog godnatt när kl säkert var 23.
Tisdag: Glada gänget intar stranden. Hardcore-Tom med en Bacardi under armen, 50 hundar i släptåg och en påstådd bakfylla innanför pannbenet och så vi, vi glada sol/badare.
Den smarta hade använt ordentligt med solskydd...eller helt enkelt låtit bli att vara i stekande sol i 6 timmar. Vad vet jag? Nu är läget som följer att JEG ER EN HUMMER och det gör jävligt ont!!! Frank och jag har haft väldiga svårigheter med det stickande, brännande och svidande skinnet. Att sova stående är tyvärr inget alternativ.Orutinerat kan man tycka, men det är ju så GÖTT i solen. Kerfuffle free? I think not.
Onsdag: Resa tillbaka med buss och ett BARN bakom oss. Vi älsker barn vi!
Tillbaka i Bangkok. Take away mat till dörren.

Nej tack

Sista tentan imorgon. Microbiologi. Är dessvärre mer intresserad av annat än att sitta och nöta in infektionssjukdomar. Imorgon kl 11 har jag sommarlov och i september väntar en praktikperiod på centralsjukhustets kirurgiska avdelning.
Ljuva ljuva sommartid!

RSS 2.0