Imse vimse räka

Det finns egentligen föga att rapportera. Befinner mig mestadels på jobbet eller hemma i soffan. Har en ortopedisk härdsmälta idag och känner mig utbränd på ortoser som man inte kan knäppa korrekt samt allmänt förvirringstillstånd i min rookie-hjärna. Vaknade inatt efter en mardröm och det sista jag mindes var att lunchen hade tagit slut i matsalen...(scary shit i'll tell ya)
Har fått en ny inneboende i form av en läskigt fet spindel nere i badrummet. Jag såg honom i förrgår och fanskapet är fortfarande och lurar bland handdukar och shampoflaskor. Nej han kompenserar ikke F's frånvaro och nej, jag vägrar att ta till handgemäng. Han får väl vara där ett par dagar till och så får vi försöka att "gå om varandra" och inte försöka inkräkta på varandras inre sfär.
Tyvärr måste han finna nytt boende före fredag. Mamma och lilasyster har någon slags fobi.

Fredag då.

American horror story- maraton i vardagsrummet. Jag är rädd, road och lat. Om solen tittar fram lite mer kan jag eventuellt överväga att fortsätta måla stolar, men fram tills dess har jag det bra i soffan.

Vår!


Kippis Räka

Andra veckan på det nya jobbet och jag stormtrivs! Nu väntar man på examensfesten och besök av mina värmländska förfäder. Huset fullt med föräldrar och systrar och en liten morfar. CAVA!

Girlfriend in a coma

Om mitt liv skulle ha ett ledmotiv så skulle det troligtvis vara komponerat av The Smiths. Det känns helt rätt. Glatt med en nypa melankoli och ironi.

RSS 2.0