Bra människor ska ha bra saker

Ja minsann... Ikväll kommer han hem, mannen som piffar upp vardagen med sin spontanitet. Kan inte säga annat än att jag är rätt nöjd. Huset är städat och nedskräpat igen, löpturen är avklarad, examensarbetets resultat är klart, biggest loser är på nedladdning och snuset sitter under läppen. Härliga tider.

Ett ytligt djup & Someone new

Inleder detta inlägg med att jag vet vad min secret passion är...Geologi. Vem hade egentligen anat? Men hur konstigt är det egentligen när man börjar fundera på detta ihållande intresse av fossil, vulkaner och kontinentalplattor som hängt efter mig likt en böljande mjuk mantel genom livet. Jepp. Kan mycket väl se mig stående i ett stenbrott med en liten hacka och en fjällrävenmössa. Tålamodet talar väldigt mycket mot denna tes men ändå...Tänk bara OM.
Lyssnar på Being boring och mina tankar går oavkortat till att det finns sjukt mycket tråkiga människor. Vad är det som gör mig så intellektuellt svårflirtad? Jag menar my God vad jag saknar sorglöst babbel med innehåll som faktiskt kan få min hjärna att lyssna intresserat. Vet inte om Räka är kräsen eller om hon själv är den ointressanta. Kanske det är just de andra som har något att säga och det är jag som är enkel? Jag vägrar tro att det kan vara så. Jag har bara en bokstavskombination som gör att jag sållar sådant som jag anser vara onödigt att lyssna på. Accepterar du utmaningen?
Idag längtar jag efter min kärlek. Han kommer snart hem!
När ska jag få tid att skriva en bok??? Är det dags snart? Är världen redo?

Jajamensan

Lördag och dags att sätta på sig den helvita dressen. Hade gärna haft en helt ledig helg men en rastlös själ kan lika gärna jobba.
För den som inte vet vad det innebär att befinna sig mitt i en period av examensarbete & oppontentskap kan jag bara säga Good for you! Jag är grinig idag och säkert är jag grinig även imorgon.

Löptider

Jag försöker applicera en ny vana på mitt annars rätt så lata liv. Räka ska springa. Jepp. Det går fin fint men så är jag ju i och för sig bara inne på andra dagen. Tänkte dra en jogg kl 07 imorse...slutade med att jag vaknade halv nio och försov mig istället. Ja ja allt är kompenserat för. Vad ska man ha för mål då tro.. Beach 2012? Beach 2011 blev lite av ett mullig-gulligt bakslag och inte alls så där glimrande tight som min hjärna hade planerat året innan... Det ä gôtt mä öl sörrö! Carb-face..Inte om jag får bestämma.

Lycka!

Ja vad säger man? Här sitter man och tänker att va fan. Undrar om jag ska ta och gräva fram Jennys nummer...Jag menar, vi har ju trots allt internet. Jag gör det. Bestämmer mig för att ringa men eftersom det är ca två år sedan sist så vill man både överraska och förvarna så jag skickar ett mess... Kommentaren på bloggen lästes i samma sekund som jag tryckte på send. Ja Jenny. Telepati är det rätta ordet!

hääj

Ja jävlar. Som vanligt duggar inte inläggen tätt. Vad gör man om dagarna? Jo det ska jag berätta för er. Räka sitter 9-16 på högskolan och knåpar på sitt examensarbete. Vad händer den övriga tiden undrar man kanske? Man arbetar och gräver ner sig i alla serier man kan hitta. Tro mig, efter 3 år i skolan är man endast mottaglig för dramaturgiska serier med snygga personer och kläder. Inget komplicerat eftersom man är på pekboks-stadiet. En viss portion rörliga bilder går bra men Bergman gör dig icke besvär!
Men, det finns ingen anledning till oro. Räka är fortfarande din egen back-seat-driver även om hon är osynlig så betyder det inte att hon inte är närvarande.
Idag säger jag:
Jenny min gamle smygrökar-kamrat! Jag längtar efter dig! Det är dags för en uppdatering i form av ett lååångt telefonsamtal. Vill veta allt om livet i Värmland.

RSS 2.0