Kjell vs. Kjell

Drömde inatt att Kjell Bergqvist och Kjell Engström var bröder...

Cash is king!

Tog en springnota  i fredags..."Wirrans"- en del av Åland. Man kan inte klaga på företagsamheten i alla fall. Allt går att tjäna en hacka på- ja även resterna!

Birthday boy

Sambon har anlänt och som alltid så blir det febril aktivitet hemma. Nytt för den här månaden är projekt-biograf. Jag var skeptisk till en början- mycket beroende på en dålig förklaring kring lösningen på taket. Nej det var inte Beduintyg som jag först trodde. Jag tackar ödmjukast för det.
Annars firade vi Magnus årliga 25 års dag och fick hälsa på bebis nummer 23 av alla som fötts/ska födas 2011. Välkommen till Åland/världen lilla filur. 

Systerhäng+1

Även om det var ett par veckor sedan så bör jag blogga lite om min storasysters besök på ön. (Mannen på bilden mötte oss på båten).
Ett kärt återseende i Stockholm! Mötte upp syrran vid "bögringen" och överraskades av att ännu en Linda valt att besöka den Kungliga huvudstaden. Fantastiskt trevligt och värmande för en ensam värmlandssjäl mitt i livets kanske tråkigaste period (examens-blä). Dagen bjöd på fler glädjeämnen b la en turbo-öl med Ola och ett gästspel från en helt bortglömd stöll-danne (som tydligen var världens bästa vän helt plötsligt, med kommentarer som "ja men jag har ju alltid sagt att du ä kônstig!"). Aanyway...Rundade av kvällen med middag med F's BFF och lite maskinrökt rådjur.
Lördagen bjöd på bubbel och lite dans på Kino-Chino. Fick en man med en liten väst på köpet. Både mannen och västen var helt jävla omöjliga att bli av med. Konklusion: Gå inte ut två tjejer och tro att ni kan dansa ifred. Två tjejer på krogen betyder tydligen "hej-vi-är-panelhönor-som-saknar-sällskap-snälla-hjälp-oss-arma-kvinnor", men den  kanske viktigaste lärdomen av alla är: Tro INTE att den ensamma killen som dansar 80-talsdans inte har baktankar (om han inte är från Krhmn). Och har du trots allt mot din vilja fått kontakt. Skratta inte! Han tar det som en invit och måste motas bort med pinnar och käppar.

RSS 2.0