KÄRLEK vid första ögonblicket

Idag presenterar jag mitt nya favoritband i sann Editors anda...White Lies blåser hatten av den tristaste av tillställningar kan jag lova! Känner du för att dela min glädje så loggar du in på Spotify, söker reda på plattan Ritual och vrider upp volymen till max. I'm in lööööööv!

Ja vel...

Okay. Det har visst kommit upp på dagordningen att det här mer eller mindre är en katastofalt slö blogg som tenderar att gå på stand by-läge när General Franko är hemma. Lovar botgöring trots mitt extremt vardagliga liv! Ett stort grattis tilldelas Mr.F för det nya jobbet. Flinke flinke gutten min!
Vad händer idag? Freuds psykoanalys, köttfärsbiffar och Interpols The Heinrich maneuver skulle jag tro. Hoppas även att jag kan ändra den här satans fula layouten på bloggen inom en snar framtid.

Får jag lov?

Sportlov sportlov sportlov...
Har tvingat mig själv att sitta med instuderingsfrågor from hell. Vem vill plugga på "lovet"? Lämnade sjöbusen vid flyget imorse för en dagstripp till Stavanger och jobbintervju. Hade jag velat följa med? Ja egentligen, eller ja om han hade spenderat mer än 1 timme i Stavanger dvs. Som jag alltid har misstänkt är cirkeln sluten först när han förflyttat mig från Norge och sedan börjat jobba där själv he he. Man hoppas bara de inser det Åländska potentialet som rymmer sig innanför västen på den mannen (så att jag kan få min Taffelost och min rømme). Heja den norska kulinariska upplevelsen och heja kortare jobbpass (god damn it).
Rundar av med helgens eskapader...

Brasträff på Lumparn 13/2


Lidandets essens...

Har överlevt två veckor av forskningsmetodik (läs nöjd) efter ett sammanbrott efter första dagens trååååkiga seminarium. Åt en banan i duschen och kröp där efter ner i sängen och la mig i fosterställning bland vetenskapliga artiklar och opponentskap. Fick VG.
Konstaterar att jag slipper se insidan på skolan fram till 21 april. Nu väntar åter 7 veckors praktik. Hello skolhälsovård och mödrarådgivning.

Natt

Ett litet inhopp på hemmet. Kl är 04.20. Vill gå hem.
Spenderade nästan hela föregående vecka i Kristinehamn tillsammans med min vackra sambo. Det är något förbaskat charmigt med att sova över i den där gästlägenheten som andas dålig smak a la sent 1970-tal. Den hårda bäddsoffan med den breda skarven mellan dynorna fyller också sin funktion. Varje natt prövar man en ny sömnposition för att undvika att hamna i skarven. Det går inte, så är det bara. Familjen mådde bra och det är vi ju mycket glada över...Hastade även (som den lilla Svensson-duo vi ändå är) förbi IKEA, i två omgångar..
Den här veckan glädjs jag över underbart snälla Frankar och P3's webbradio. Hurra för att jag kan få lyssna på Henriks brunchrapport och Christer.

RSS 2.0